Pressemeddelelse til "Come Along" promotion cd-single

Klik på billedet for at se pressemeddelelsen i stort format

Pressemeddelelse

LARS H.U.G.
"COME ALONG"

Så er H.U.G. tilbage med en ny single fra "Greatest H.U.G.".
- Opsamlingen, der udkom i november måned, og som markerede, at det nu var 25 år siden offentligheden for første gang stiftede musikals bekendtskab med Lars H.U.G. Dengang en ung excentisk og provokerende ildsjæl, idag én af dansk musiks største personligheder.

Nummeret "Come Along" er H.U.G. i en forførende duet med sangerinden Cidalia. Det er indspillet i Estudio Verde i den brasilianske millionby Rio de Janeiro i 2001, og den varme brise fra de mere eksotiske himmelstrøg er da også første indskydelse fra første gennemlytning af sangen.

Mens mange mennesker som oftest går i dvale i den netop overståede julemåned, har H.U.G. bestemt ikke ligget på den lade side i løbet af december. Han har derimod kunne opleves i en lang række TV-shows, blandt andet i DR's Store Juleshow og på TV 2's "Året i Kongehuset". Opsamlingsalbummet "Greatest H.U.G." er gået guld og ligger stadig solidt på den danske salgschart.

Ulmer vinterdepressionen eller længes du blot efter sydens sol, er du kun en gennemlytning af "Come Along" derfra. Luk øjene og lad dig forføre!

For yderligere info: laura.dahl@emimusic.com / 3693 5400