Lauritz.com præsenterer Lars H.U.G.

Klik på billedet for at se brochuren i stort format

Lauritz.com

Lauritz.com
A bid better

Præsenterer Lars H.U.G.

Lauritz.com udstiller frem til d. 1. december en skøn samling af Lars H.U.G.'s billedkunst i filialen Bredgade 10, København. Der kan i perioden bydes på de 25 værker på www.lauritz.com

'Jeg synes, det største bidrag, man kan komme med, er at gøre det man har lyst til og forsøge at være sig selv. Så kan man ikke komme tættere på noget som helst.' (Lars H.U.G.)

Igennem alle sine aktive år som musiker har Lars H.U.G. været en af de mest toneangivende, respekterede, eksperimenterende og originale danske kunstnere. Hans musikalske udtryk strækker sig fra new wave og art rock over fuldtonet pop til jazz og det seneste rock & country inspirerede udspil fra foråret, 'Save Me From This Rock'n'Roll'.

Udover sit virke som musiker, sanger, sangskriver og producer, er Lars H.U.G. også en særegen og begavet billedkunstner med mangesidede udtryksformer indenfor genrer som grafik, maleri, vægdekorationer og konceptkunst. Hans gedigne produktion af billedkunst er endnu kun sjældent blevet udbudt til salg. Den aktuelle udstilling hos Lauritz.com vidner om stor kunstnerisk spændvidde og originalitet. Der indgår malerier, unikatryk, litografier, tegninger, mappedyr og kitchen art.

Klik ind og byd på www.lauritz.com